Øl
BRØL
BRØL er et uafhængigt nanobryggeri, der kæmper kampen mod madspild en tår af gangen. Deres øl er produceret bæredygtigt med overskudsbrød fra bagerier. Øllen består af vand, malt, overskudsbrød, humle og gær. Brygget med omhu ved hjælp af BRØL’s innovative cirkulære bryggemetoder og en dybfølt bæredygtig holdning. Hver tår er ikke kun en smagsoplevelse, men også et skridt mod en bedre fremtid for vores planet.
KIDDUSH
KIDDUSH blev grundlagt i 2020 i København som en social vinklub og hjemmebrygningsprojekt. I vinteren 2021 yttede de deres produktion nord for København til den smukke Endrup Gård i Fredensborg, og startede deres første kommercielle produktion. Hos Kiddush er det ledende princip simpelt: nyd det man laver. Enhver produktion, samarbejde og begivenhed er født ud fra et ønske om fælles nydelse. Med øje for detaljer laver de hver øl i hånden, brygger omhyggeligt, fylder hver dåse og designer alt i huset.
Det er altid en god ide at booke et bord!
(især hvis du vil have dit stambord – eller de andres!)